Onderaan de pagina vindt u de laatste facebook-posts van onze vereniging

Beste leden,

Vanwege het coronavirus wat onder controle moet komen is er in Nederland een strenge lockdown ingezet.
Dit heeft tot gevolg dat we met heel veel beperkingen hebben te maken m.b.t. het onder controle krijgen van het corona virus.

Binnenhal:
Binnen sporten zijn niet toegestaan. Echter heeft de KNHS het voor elkaar gekregen om hier een uitzondering op te krijgen bij de overheid. Paarden moeten getraind kunnen blijven worden.
https://www.knhs.nl/nieuws/2020/corona-update-hippische-binnensportaccommodaties-aangepast-open/
Wij hebben als bestuur ook de gemeente Heusden op de hoogte gesteld van de bovenstaande regel en zij benadrukken wel echt alle gestelde regels van het RIVM in acht te nemen als er gereden gaat worden in de rijhal. Dus altijd een mondkapje op, 1½ meter in acht houden, niet meer dan met 2 personen.
Het allerbelangrijkste: de gezondheid van je zelf en van anderen blijft voorop staan.

 

Reservering:
Door snel te schakelen is er op onze website een reserverings-systeem gemaakt:
https://www.ruitersportheusden.nl/reserveren-binnenbak
Alle leden van de ruitersport vereniging Heusden hebben nu de mogelijkheid om de rijhal te reserveren. Dit alles in blokken van 1 uur.
We willen graag hier mee aan het werk gaan om zo te voorkomen dat er meerdere ruiters (met begeleiding) tegelijk in de rijhal aanwezig zijn.
Om een reservering te maken kun je eenvoudig klikken op het door jou gewenst moment mits dit niet doorgestreept is. Dan is dat moment namelijk al gereserveerd door een ander. Het makkelijkst is om dit op je vaste PC te doen maar via mobiel kan ook. Normaliter ontvang je na alles ingevuld en bevestigd te hebben een bevestigingsmail. (bij het test draaien is gebleken dat deze niet altijd aan komt).
Controleer altijd in het reservering systeem of je tijdsblok is doorstreept na het reserveren!
In de bevestigingsmail staat een link om je reservering te annuleren. Als je verkeerd gereserveerd hebt of als je om welke reden dan ook alsnog de bak niet gaat gebruiken, verzoeken wij je die link te gebruiken zodat anderen dan het vrijgekomen uur kunnen gebruiken.
Wij willen graag tot de kerst kijken of het systeem goed werkbaar is voor alle leden. Ga dus niet lang vooruit reserveren. Hiertoe is het voorlopig uitsluitend mogelijk tot en met eerste kerstdag een reservering te doen.
Wij gaan er van uit dat er op een normale en verstandige manier met het reserveren en bakgebruik wordt omgegaan, dus ga bijv. niet meerdere (gecombineerde) uren en/of meerdere dagen reserveren om voor jezelf daarmee variabele ruimte te creëren. Geef anderen ook de kans om te trainen.

De buitenrijbaan is altijd toegankelijk, ook hier blijven de coronaregels van toepassing.

Wij hopen hiermee voor iedereen een passende oplossing gevonden te hebben.

Het bestuur
Ruitersport vereniging Heusden

 

Beste leden,

Helaas heeft de Nederlandse overheid bepaald dat we in een lockdown zijn.


Voor onze vereniging houdt dit het volgende in.
• De rijhal mag beperkt gebruikt worden: maximaal 2 combinaties met max. 1 begeleider per persoon via het reserveringssysteem.
• De buitenrijbak mag wel gebruikt worden.
• Clublessen zijn inmiddels, uitsluitend in de buitenbak, weer hervat.

Het bestuur.

 

Normaal is de bak bezet voor de clublessen op:
maandag 18.30 - 21.00 u
Dinsdag 18.45 - 21.00 u
Vrijdag 18.45 - 19.30 u

Onze laatste Facebook-berichten

©2021 RSVHeusden. Alle rechten voorbehouden. Ontworpen door F. Verlouw

Zoeken...